MOJA apoteka
je djelo domaće kreativnosti, a rezultat je internacionalnih iskustava i razumijevanja potreba domaćeg tržišta.

 

KO SMO MI?

Zdravstvena ustanova MOJA apoteka osnovana je 2008. godine. Danas MOJA apoteka važi za lidera u maloprodaji lijekova i pomoćnih ljekovitih sredstava u Republici Srpskoj, sa lancem od 107 maloprodajnih objekta, od čega je 89 apoteka u Republici Srpskoj, jedna u FBiH (Orašje) i 18 apotekarskih stanica.

Grupaciju MOJA apoteka čine apoteke iz istoimenog lanca, zajedno sa apotekom Vivamedic, dok smo od 2020. godine našu porodicu obogatili i Royal Medicalpharm apotekama.

Rad u našoj ustanovi organizovan je prema potrebama i zahtjevima stanovništva, što je i glavni pokretač za uvođenje pojedinih novina. Izdvajamo neke od njih:

  • dežurstvo 24 sata u Banjaluci, Doboju i Bijeljini,
  • dostava putem aplikacije CEGER,
  • besplatan info-telefon 24 časa dnevno, kako bi zainteresovani građani u svakom trenutku mogli dobiti stručne savjete i odgovore na svoja pitanja i dileme,
  • dostupnost građanima širom Bosne i Hercegovine putem web shop-a.

Rad u apoteci obavlja se u skladu sa smjernicama dobre apotekarske prakse i dostignutim standardima u apotekarskoj djelatnosti. Među prvima smo podnijeli zahtjev za sertifikaciju kao obavezan standard kvaliteta za sve naše apoteke.

Na pitanje „Ko smo mi?“ najbolji odgovor je:“Mi smo vaša apoteka, kreirana po mjeri svih naših korisnika.“  Stalnim usavršavanjem zaposlenih, proširivanjem asortimana i obogaćivanjem usluga trudimo se da budemo korak ispred svih.

Na pitanje „Ko smo mi?“ najbolji odgovor je:“Mi smo vaša apoteka, kreirana po mjeri svih naših korisnika.“  Stalnim usavršavanjem zaposlenih, proširivanjem asortimana i obogaćivanjem usluga trudimo se da budemo korak ispred svih.

SEKTOR FARMACIJE

Sektor farmacije, kao najveća funkcionalna cjelina, objedinjuje aktivnosti koje se odnose na snabdijevanje apoteka, izdavanje lijekova na recept i bez recepta, izradu i kontrolu magistralnih preparata, te saradnju sa drugim institucijama u cilju promocije i očuvanja zdravlja.

Pored prometa lijekova na malo, u apoteci možete da se snabdijete i dječijom hranom i opremom, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, bezglutenskim proizvodima, poznatim dermokozmetičkim brendovima, prirodnom kozmetikom i drugim sredstvima za zaštitu zdravlja, kao i proizvodima biljnog porijekla.

 

Dajemo savjete o pravilnoj primjeni i čuvanju lijekova, kao i usluge čija je svrha promocija zdravlja i prevencija bolesti, uz smjernice vezane za zdravstveno vaspitanje, očuvanje i unapređivanja zdravlja građana.

Ljudski resursi Moje apoteke su uvijek bili naše bogatstvo, i prioritet su prilikom strateškog usmjeravanje poslovanja. Farmacetuski timovi u našim apotekama obezbjeđuju apotekarske usluge u skladu sa smjernicama dobre apotekarske prakse i zahtjevima novih standarda u apotekarskoj djelatnosti, a sve u cilju da sugrađani u nama prepoznaju sigurnog partnera u očuvanju svoga zdravlja.

RIJEČ DIREKTORA

MOJA apoteka je nastala kao djelo domaće kreativnosti, a rezultat je internacionalnih iskustava i razumijevanja potreba domaćeg tržišta.

MOJA apoteka opremljena je prema najsavremenijim svjetskim standardima, što podrazumijeva apoteku otvorenog tipa, uz neposredan kontakt između sugrađana i apotekara. Kontinuirano ulažemo u kvalitet i modernizaciju procesa rada naših apoteka, te stalno težimo da zadovoljimo potrebe naših sugrađana. Važno nam je opravdati povjerenje građana i to radimo uz veliko angažovanje svih zaposlenih u grupaciji ZU MOJA apoteka, koji čine sve da se poslovanje odvija u skladu sa smjernicama dobre apotekarske prakse i najvišim standardima u apotekarskoj djelatnosti.

Svakodnevno radimo na modernizaciji procesa rada i konstantno pratimo savremene farmaceutske trendove, jer unaprijeđenjem farmaceutskog sektora, unaprijeđujemo i cjelokupni zdravstveni sistem na našim prostorima.

Ovom prilikom želim da se zahvalim našim korisnicima na ukazanom poverenju, svim zaposlenima koji svojim entuzijazmom, trudom i znanjem doprinose daljem razvoju naše grupacije i svim poslovnim partnerima koji su u proteklom periodu zajedno sa nama radili na promociji, očuvanju i unaprjeđenju zdravlja naših sugrađana.

Nataša Stanojević, direktor ZU MOJA apoteka

 

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Društveno odgovorno poslovanje MOJA apoteka zasniva se na etičkim principima, kao i otvorenosti prema pacijentima, kupcima, zaposlenima, društvenoj zajednici, saradnicima i dobavljačima. Pored otvorenih novih apoteka u najudaljenijim opštinama Republike Srpske, otvorene su i apotekarske stanice u udaljenim prigradskim i seoskim područjima, kako bi se obezbijedila dostupnost apotekarske usluge što većem broju stanovništva.

Građanima smo dostupni 24 sata i putem besplatnog info-broja: 0800 50 501, kako bi mogli dobiti neophodnu informaciju o lijekovima ili stručni savjet iz oblasti farmaceutske struke. Kao zdravstvena i društveno odgovorna ustanova, MOJA apoteka podršku daje i sportskim, kulturnim i humanitarnim projektima, u skladu sa zahtjevima i mogućnostima. Osim zdravlja kao prioritetne misije, podržavamo svaki vid društvene aktivnosti zarad poboljšanja i zdravlja i kvaliteta života društvene zajednice.

×