MOJA apoteka BLOG:

Za dobro zdravlje jedite polako, duboko dišite, živite umjereno, radujte se svakoga dana!

25. 03. 2021. godine

CeraVe- novitet koji nam dolazu iz SAD-a

Preko 10 godina, CeraVe je tržišni lider u njezi kože u SAD-u. Nastao u saradnji sa dermatolozima, ovaj brend  nudi niz kozmetičkih  proizvoda koji pomažu u dopunjavanju, obnavljanju i optimizaciji kožne barijere.

Iza uspjeha CeraVe dermokozmetike kriju se jedinstveni sastojci koji sadrže kompleks od tri prirodna keramida. Keramidi su lipidi koji se prirodno javljaju u koži, obnavljajući kožnu barijeru i osiguravajući dugotrajnu hidrataciju. Međutim, keramidi često nedostaju suvoj i osetljivoj koži, pa ih zato treba nadoknaditi. Keramidi u CeraVe-u se postepeno oslobađaju zahvaljujući revolucionarnoj MVE® tehnologiji, čineći proizvode efikasnim tokom cijelog dana.

Svi CeraVe proizvodi su vrlo nježni, nekomedogeni i ne parfemirani i imaju jednostavne sastojke. CeraVe proizvodi sadrže i druge aktivne sastojke kao što su hijaluronska kiselina, glicerin i holesterol.

Počastite svoju kožu emulzijom za čišćenje, CeraVe hidratantnom kremom ili CeraVe hidratantnim losionom  i uvjerite se u efekte ovih proizvoda  sami. Razvijen u saradnji sa dermatolozima, CeraVe® nudi kompletnu liniju proizvoda za čišćenje, njegu i hidrataciju kože.

Uskoro u našim apotekama!


×