MOJA apoteka je Br. 1 – potvrđeno najviši nivo kvalitete apotekarske usluge u Bosni i Hercegovini


U istraživanju kvaliteta QUDAL – QUality meDAL ispitanici su ocijenili da upravo MOJA apoteka nudi najviši nivo kvalitete usluge u apotekarskoj djelatnosti u Bosni i Hercegovini

 

Zurich, Banja Luka, maj 2016 – Moja apoteka je osvojila najveći broj glasova ispitanika i prvo mjesto u QUDAL - QUality meDAL 2016/2017 - istraživanju tržišta u Bosni i Hercegovini čime su osvojili prestižnu medalju za kvalitet usluge.

 

Istraživanja kvalitete QUDAL - QUality meDAL (www.qudal.com) mjere isključivo iskustvo i mišljenje potrošača o tome ko na tržištu nudi apsolutno najviši nivo kvalitete – vrhunska kvaliteta – Br.1 u kvaliteti.

 

Istraživanje QUDAL - QUality meDAL General BiH 2016/2017 provela je švicarska kuća ICERTIAS - International Certification Association (www.icertias.com) na području Bosne i Hercegovine.

 

Anketa je provedena u Januaru 2016. godine, na uzorku od 1200 ispitanika opšte populacije starijih od 15 godina. Pitanja su bila otvorenog tipa, te su ispitanici slobodno mogli navoditi one kompanije i brandove za koje smatraju da im pružaju najviši nivo kvalitete u određenoj kategoriji.

 

 

MOJA apoteka je tržišni lider u apotekarskoj djelatnosti u Bosni i Hercegovini,  te ima najveću apotekarsku mrežu od 44 apoteka i više apotekarskih stanica na području 22 grada i opština.

 

Rad u apotekama MOJA apoteka je organizovan prema potrebama i zahtjevima stanovništva i upravo su potrebe građana inspirisale uvođenje brojnih novina: uvedeno je dežurstvo 24 sata u Banjaluci, Doboju i Bijeljini; kućna dostava lijekova na području Grada Banja Luka; uveden je besplatan info-telefon za građanstvo 24 časa dnevno kako bi zainteresovani građani u svakom trenutku mogli dobiti stručne savjete u vezi sa svojim pitanjima i dilemama, itd.   

 

MOJA apoteka u svojim apotekama nudi veliki izbor lijekova i pomoćnih ljekovitih sredstava, ortopedskih sredstava i opreme, ekskluzivne medicinske i kozmetičke opreme, medicinske obuće, bebi i dječije hrane i opreme, zdrave hrane i bezglutenskih proizvoda. 

 

Upravo je prema odgovorima ispitanika u apotekarskoj djelatnosti MOJA apoteka Br. 1 u kvaliteti usluge.


Pored QUDAL medalje MOJA apoteka je nosilac i Best Buy Award medalje iste sertifikacijske kuće koja označava najbolji odnos cijene i kvaliteta usluge.Dežurne apoteke

PRVI MAJ

Tel: 051 223 – 540

APOTEKA DOBOJ

Tel: 053 241 – 626

APOTEKA PARK BIJELJINA

Tel: 055 202 - 908
Lijekovi, čajevi, medicinska
pomagala, kozmetika itd. od
sada, na Vašoj kućnoj adresi
dostava porudžbine većih od 10 KM,
svakog dana od 08h do 21h

Besplatna telefonska linija: 0800 50 501

Anketa

Kada birate preparat u apoteci, na Vaš izbor najviše utiče::


Formular za posao
Formular za obavljanje pripravničkog staža