O kartici „Easy“ – Lakoća korišćenja


Easy je engleska riječ koja u prevodu na naš jezik znači lako, jednostavno, i sl.

Upravo je lakoća riječ koja na pravi način opisuje novu uslugu koju nudi ZU Moja apoteka. U želji da nagradimo svoje kupce, uveli smo novu karticu EASY čiji korisnici ostvaruju niz pogodnosti prilikom kupovine u  svim apotekama u sastavu ZU Moja apoteka. EASY kartica je jednostavna za upotrebu, a donosi Vam brojne pogodnosti. Pri kupovini sa EASY karticom učestvujete u bonitetnom sistemu sakupljanja i korištenja bodova, bez obzira da li plaćate gotovinom ili platnim karticama. Sakupljeni bodovi Vam donose jeftinije kupovine i brojne druge pogodnosti. 

 

JEDNOSTAVNO DO KARTICE 

 

Karticu zatražite direktno od zaposlenika ZU Moja apoteka i istu dobijate za samo par minuta i prikupljanje bodova može početi. Korisnikom Easy kartice može postati svaka punoljetna osoba koja ispuni OBRAZAC. 

 

NAČIN BODOVANJA


Bodovi se mogu prikupljati kupovinom proizvoda u bilo kojoj apoteci ili apotekarskoj stanici u sastavu ZU Moja apoteka na području Republike Srpske i Federacije BiH. Bodove dobijate za kupovinu svih proizvoda osim kada lijek podižete na ljekarski recept. Pravo na 1 bod ostvarujete kupovinom putem jednog računa u vrijednosti od 5 KM plaćate li gotovinom ili platnom karticom. Primjer skupljanja bodova: 

 

Za račun od: 

 

 5 KM - 9,99 KM = 1 bod 

 10 KM - 14,99 KM = 2 boda           

 15 KM - 19,99 KM = 3 boda, itd.  

 

ŠTA DOBIVAM ZA PRIKUPLJENE BODOVE 

 

Što više kupujete, dobijate više bodova i ostavarujete veći popust. Nakon što prikupite 60 bodova, iste zamjenjujete za proizvode u bilo kojoj apoteci u sastavu ZU Moja apoteka u vrijednosti od 10 KM. Nakon što prikupite 100 bodova, iste zamjenjujete za proizvode u bilo kojoj apoteci u sastavu ZU Moja apoteka u vrijednosti od 20 KM, a nakon što prikupite 200 bodova, iste zamjenjujete za proizvode u bilo kojoj apoteci u sastavu ZU Moja apoteka u vrijednosti od 50 KM.

 

Ukupna vrijednost kupovine (KM)   Broj sakupljenih poena   Bonitet (u %)   Ušteda  
300   60   3,33   10,00  
500   100   4,00   20,00  
1.000   200   5,00   50,00  
  

DO KADA VRIJEDE BODOVI 


Vremensko ograničenje na korištenje bodova je na godinu dana (od 01.06.2014. do 31.05.2015. godine). Poslije ovog perioda zajednička vrijednost kupovina, odnosno broj bodova iz prethodnog perioda se poništava i stavlja se na 0 (nula), s tim da se bonitet (dodatna kupovina) može iskoristiti do kraja tekuće godine. Sakupljeni bodovi nisu prenosivi u naredni bonitetni period. Trenutni broj bodova na vašoj EASY kartici možete provjeriti u bilo kojoj apoteci koja posluje u sastavu ZU Moja apoteka.  

 

  OSTALE VAŽNE NAPOMENE 

  • Za korišćeni bonitet ne dobivaju se bodovi
  • Bodove nije moguće zamijeniti za gotovinu niti se mogu djelimično koristiti 
  • Kartica kupca nije sredstvo plaćanja
  • Iznosi koji ne dosežu pravo ostvarivanja dodatnog boda ne mogu se prenijeti na drugi račun/drugu kupovinu
  • Bodovi se mogu dobiti isključivo odmah nakon kupovine. Naknadan upis nije moguć.
  • ZU Moja apoteka zadržava pravo izmjene pravila korištenja Easy kartice 

 

Imate li pitanja ili nedoumica, obratite se s povjerenjem info@mojaapoteka.net ili besplatni info telefon 0800 50 501Dežurne apoteke

PRVI MAJ

Tel: 051 223 – 540

APOTEKA DOBOJ

Tel: 053 241 – 626

APOTEKA PARK BIJELJINA

Tel: 055 202 - 908
Lijekovi, čajevi, medicinska
pomagala, kozmetika itd. od
sada, na Vašoj kućnoj adresi
dostava porudžbine većih od 10 KM,
svakog dana od 08h do 21h

Besplatna telefonska linija: 0800 50 501

Anketa

Kada birate preparat u apoteci, na Vaš izbor najviše utiče::


Formular za posao
Formular za obavljanje pripravničkog staža