Prethodna obavještenja


MOJA APOTEKA JE OTVORILA APOTEKU U DELTA PLANET

 


U Banjaluci, u šoping molu Delta Planet, „Moja apoteka" je otvorila novu apoteku. Moja apoteka izdaje lijekove na recept, a u ponudi ima najširi asortiman lijekova i pomoćnih ljekovitih sredstava, ortopedskih sredstava i opreme, ekskluzivnih medicinskih i kozmetičkih preparata, bebi i dječije hrane i opreme, te zdrave hrane i bezglutenskih proizvoda. U apoteci „Delta Planet" Vas očekuju svakodnevne promocije i mnoge druge pogodnosti. Dobro došli!

 

 


MOJA APOTEKA OTVARA APOTEKU U DELTA PLANET

 Dana 21.03.2019. god. u 15.00 časova, “Moja apoteka” otvara novu apoteku u prizemlju šoping mola Delta Planet, u Banjaluci. Moja apoteka izdaje lijekove na recept, a u ponudi ima najširi asortiman lijekova i pomoćnih ljekovitih sredstava, ortopedskih sredstava i opreme, ekskluzivnih medicinskih i kozmetičkih preparata, bebi i dječije hrane i opreme, te zdrave hrane i bezglutenskih proizvoda. U apoteci „Delta Planet" Vas očekuju svakodnevne promocije i mnoge druge pogodnosti. Za prvih 200 kupaca, na dan otvaranja, smo obezbijedili poklone. Dobro došli!


PALE

 Moja apoteka – novootvorena apoteka u Palama u neposrednoj blizini Doma zdravlja (poslovna zgrada Jahorina) nudi niz pogodnosti našim sugrađanima. Pored izdavanja lijekova na recept i širokog asortimana ekskluzivne medicinske i kozmetičke opreme, medicinske obuće, bebi programa kao i ostalih proizvoda, sugrađanima nudimo 10% popusta do 15.01.2019. godine. Više informacija o ostalim pogodnostima koje nudi apoteka daće Vam stručno osoblje novootvorene apoteke Moja apoteka Kotor Varoš. Dobro došli! MOJA APOTEKA


OTVORENA JE NOVA APOTEKA U KOTOR VAROŠI

 Obavještavamo naše sugrađane da je ZU Moja apoteka u Kotor Varoši, u krugu Doma zdravlja (stara zgrada Hitne pomoći) otvorila novu apoteku. U novoj apoteci, pored 10% popusta do 10.12.2018. godine, Vas očekuju svakodnevne promocije i pokloni za prvih 200 kupaca na dan otvaranja. Dobro došli! MOJA APOTEKA

 

 

Otvorena je apoteka Lazarevo 2


U Banjaluci, u ulici Knjaza Miloša 56 u naselju Lazarevo, pored Zoki komerca, Moja apoteka je 04.04.2018. godine otvorila novu apoteku. Moja apoteka izdaje lijekove na recept i u ponudi ima najširi asortiman lijekova i pomoćnih ljekovitih sredstava, ortopedskih sredstava i opreme, ekskluzivne medicinske i kozmetičke opreme, medicinske obuće, bebi i dječije hrane i opreme, zdrave hrane i bezglutenskih proizvoda. U apoteci „Lazarevo 2" Vas očekuju svakodnevne promocije i mnoge druge pogodnosti. U prvih mjesec dana rada apoteke obezbjeđen je popust do 10%. Ispred apoteke je obezbjeđen parking za kupce Moja apoteka. Dobro došli!

SAZNAJTE VIŠE

 

 

NOVA APOTEKA U ULICI BULEVAR STEPE STEPANOVIĆA 64


U Banjaluci, u ulici Bulevar Stepe Stepanovića 64, Moja apoteka je 14.08.2017. godine otvorila novu apoteku. Moja apoteka izdaje lijekove na recept i u ponudi ima najširi asortiman lijekova i pomoćnih ljekovitih sredstava, ortopedskih sredstava i opreme, ekskluzivne medicinske i kozmetičke opreme, medicinske obuće, bebi i dječije hrane i opreme, zdrave hrane i bezglutenskih proizvoda. U apoteci „Bulevar" Vas očekuju svakodnevne promocije i mnoge druge pogodnosti. U prvih mjesec dana rada apoteke obezbjeđen je popust do 10%. Dobro došli!

SAZNAJTE VIŠE

OTVORENA APOTEKA FRUKTA U TRŽNOM CENTRU HIPER KORT DERVENTA

 

Obavještavamo naše sugrađane da je u Derventi u tržnom centru Hiper Kort otvorena nova apoteka Moja apoteka. Moja apoteka izdaje lijekove na recept i u ponudi ima najširi asortiman lijekova i pomoćnih ljekovitih sredstava, ortopedskih sredstava i opreme, ekskluzivne medicinske kozmetike, medicinske obuće, bebi i dječije hrane i opreme, zdrave hrane i bezglutenskih proizvoda.

SAZNAJTE VIŠE

OTVORENA APOTEKA FRUKTA 2 U TRŽNOM CENTRU HIPER KORT BANJA LUKA

 

Obavještavamo naše sugrađane da je u Banjaluci u tržnom centru Hiper Kort otvorena nova apoteka Moja apoteka. Moja apoteka je najveći lanac apoteka u Republici Srpskoj. Moja apoteka nudi najširi asortiman lijekova, pomoćnih ljekovitih sredstava, medicinske kozmetike, dječije opreme, zdrave hrane i drugih proizvoda.

SAZNAJTE VIŠE

NOVA APOTEKA U ANDRIĆGRADU

 

Dođite i uverite se zašto je Moja apoteka u segmentu odnos cene i kvaliteta osvojila prvo mesto i dobila nagradu Best Buy Award za tržište Bosne i Hercegovine u kategoriji najbolji lanac apoteka, kao i nagradu Oudal- najviši nivo kvalitete usluge u apotekarskoj djelatnosti u Bosni i Hercegovini.

SAZNAJTE VIŠE

NOVA APOTEKA „BOSKA"

 

U Banjaluci, u R.K. Boska, kod ulaza „B", Moja apoteka je otvorila novu apoteku otvorenog tipa-samposlugu.

Dođite i uverite se zašto je Moja apoteka u segmentu odnos cene i kvaliteta osvojila prvo mesto i dobila nagradu Best Buy Award za tržište Bosne i Hercegovine u kategoriji najbolji lanac apoteka.

SAZNAJTE VIŠE

OBAVJEŠTENJE O ZATVARANJU APOTEKE „METROPOL“ BANJA LUKA

 

Obavještavamo Vas da je Moja apoteka „Metropol" , ulica Jevrejska broj 18, prestala sa radom.

Moja apoteka je u R.K. Boska, kod ulaza „B", otvorila novu apoteku „Boska 2" otvorenog tipa-samposlugu.

SAZNAJTE VIŠE

NOVA APOTEKA U DOBOJU

 

U srcu Doboja, preko puta gradskog parka i pored marketa Konzum, u ulici Svetog Save br 5, Moja apoteka je otvorila novu apoteku otvorenog tipa-samposlugu u Doboju.

Dođite i uverite se zašto je Moja apoteka u segmentu odnos cene i kvaliteta osvojila prvo mesto i dobila nagradu Best Buy Award za tržište Bosne i Hercegovine u kategoriji najbolji lanac apoteka.

SAZNAJTE VIŠE

ZU MOJA apoteka otvorila novu apoteku u Laktašima

 

U Laktašima, preko puta opštine, na parkingu Doma zdravlja, Moja apoteka je u četvrtak 23.07.2015. godine otvorila svoju drugu apoteku.

Moja apoteka izdaje lijekove na recept i u ponudi ima najširi asortiman lijekova i pomoćnih ljekovitih sredstava, ortopedskih sredstava i opreme, ekskluzivne medicinske i kozmetičke opreme, medicinske obuće, bebi i dječije hrane i opreme, zdrave hrane i bezglutenskih proizvoda.

SAZNAJTE VIŠE

OTVORENA JE NOVA APOTEKA U TREBINJU

 

U srcu Trebinja, preko puta letnje bašte Platani i na ulazu u Gradski park, u ulici Njegoševa, broj 2, Moja apoteka je otvorila prvu apoteku otvorenog tipa-samposlugu u Trebinju.

Dođite i uverite se zašto je Moja apoteka u segmentu odnos cene i kvaliteta osvojila prvo mesto i dobila nagradu Best Buy Award za tržište Bosne i Hercegovine u kategoriji najbolji lanac apoteka.

SAZNAJTE VIŠE

OTVORENA JE NOVA APOTEKA U SRPCU

 

Na idealnoj lokaciji u blizini Doma zdravlja i pijace,u ulici Ljubovijska, broj 4, Zdravstvena ustanova Moja apoteka otvara svoju prvu apoteku u Srpcu.

Dođite i uverite se zašto je Moja apoteka prema istraživanjima Švajcarske nezavisne organizacije ICERTIAS koja sprovodi istraživanja zadovoljstva potrošača u segmentu odnos cene i kvaliteta osvojila prvo mesto i dobila nagradu Best Buy Award za tržište Bosne i Hercegovine u kategoriji najbolji lanac apoteka.

SAZNAJTE VIŠE

Moja apoteka u BIJELJINI

 

Na idealnoj lokaciji u centru Bijeljine u ulici Nikole Tesle 29, u blizini Gradskog parka, Zdravstvena ustanova Moja je otvorila prvu apoteku otvorenog tipa-samoposlugu, jednu od najvećih apoteka u BiH, a najveću u Bijeljini na 215 m2.

Moja apoteka izdaje lijekove na recept i u ponudi ima najširi asortiman lijekova i pomoćnih ljekovitih sredstava, ortopedskih sredstava i opreme, ekskluzivne medicinske kozmetike, medicinske obuće, bebi i dječije hrane i opreme, zdrave hrane i bezglutenskih proizvoda.

SAZNAJTE VIŠE

Moja apoteka u BIJELJINI - otvaranje 18.06.2014. godine

 

Na idealnoj lokaciji u centru Bijeljine u ulici Nikole Tesle 29, u blizini Gradskog parka, Zdravstvena ustanova Moja apoteka dana 18 juna, u srijedu, otvara prvu apoteku otvorenog tipa-samoposlugu, jednu od najvećih apoteka u BiH, a najveću u Bijeljini na 215 m2.

Moja apoteka izdaje lijekove na recept i u ponudi ima najširi asortiman lijekova i pomoćnih ljekovitih sredstava, ortopedskih sredstava i opreme, ekskluzivne medicinske kozmetike, medicinske obuće, bebi i dječije hrane i opreme, zdrave hrane i bezglutenskih proizvoda.

SAZNAJTE VIŠE

MOJA APOTEKA – PRIJATELJ PORODICE: SAJAM ZA DJECU I PORODICU, BANJALUKA, BORIK, 17. I 18.MAJ 2014.

 

Pozivamo Vas da nam se pridružite u igri, zabavi, plesu i pjesmi - u najvećem događaju za djecu i porodicu u regiji - SAJMU ZA DJECU I PORODICU, koji će biti održan 17. i 18. maja, u Sportskoj dvorani Borik. Ova manifestacija održava se prvi put u Banjaluci, i Republici Srpskoj, i organizovana je po uzoru na slične manifestacija koje već cijelu deceniju imaju Beograd i Zagreb.

SAZNAJTE VIŠE

OTVORENA JE NOVA APOTEKA U SREBRENICI

 

Na idealnoj lokaciji u domu zdravlja Srebrenica Zdravstvena ustanova Moja apoteka otvorila je prvu apoteku otvorenog tipa-samoposlugu na 50 m2 prodajnog prostora.
Dođite i uverite se zašto je Moja apoteka prema istraživanjima Švajcarske nezavisne organizacije ICERTIAS koja sprovodi istraživanja zadovoljstva potrošača u segmentu odnos cene i kvaliteta osvojila prvo mesto i dobia nagradu Best Buy Award za tržište Bosne i Hercegovine u kategoriji najbolji lanac apoteka.

SAZNAJTE VIŠE

OTVORENA JE NOVA APOTEKA U PRIJEDORU

 

Na idealnoj lokaciji u centru Prijedora u prizemlju robne kuće Borac, ulica Kralja Petra I Oslobodioca 46, na više od 130 m2 prodajnog prostora otvorena je prva apoteka samoposluga u Prijedoru.

SAZNAJTE VIŠE

MOJAAPOTEKA – BR. 1 ZA GRAĐANE BOSNE I HERCEGOVINE

 

U istraživanju odnosa cijene i kvalitete Best Buy Award, ispitanici su ocijenili kako MOJAapoteka na bosanskohercegovačkom tržištu nudi najbolji odnos cijene i kvalitete u kategoriji lanca apoteka

Drugo bosanskohercegovačko specijalizovano istraživanje zadovoljstvom poznavatelja bosanskohercegovačkog tržišta Best Buy Award Bosnia and Herzegovina 2013/2014, pokazuje da ispitanici najveći broj glasova za odnos cijene i kvalitete u kategoriji lanca apoteka daju upravo MOJOJapoteci.

SAZNAJTE VIŠE

ZU MOJA APOTEKA JE OTVORILA NOVU APOTEKU U TESLIĆU - APOTEKA TESLIĆ 2

 

Na idealnoj lokaciji u centru Teslića pored parka, ulica Svetog Sava broj 78, na 70 m2 prodajnog prostora otvorena je prva apoteka samoposluga u Tesliću.

U apoteci Teslić 2 Vas očekuje: Do 10% popusta, Najširi izbor lijekova i pomoćnih ljekovitih sredstava, Izdavanje lijekova na recept, Medicinska kozmetika, dječija hrana i oprema, obuća...

SAZNAJTE VIŠE

RENOVIRANA JE APOTEKA KOTOR VAROŠ

 

Obavještavamo naše sugrađane da je Kotor Varoš, po ugledu na mnoge metropole, dobio prvu apoteku otvorenog tipa.

Počela je sa radom renovirana apoteka Kotor Varoš na 90 m2 prodajnog prostora , sa širokim asortimanom ekskluzivne medicinske i kozmetičke opreme, medicinske obuće, bebi programa kao i ostalih proizvoda.

SAZNAJTE VIŠE

OTVORENA JE NOVA apoteka u BRODU

 

Obavještavamo naše sugrađane da je u Brodu u tržnom centru Fructa Trade otvorena prva apoteka samoposluga na 75 m2 prodajnog prostora.

 

Moja apoteka je najveći lanac apoteka u Republici Srpskoj. Moja apoteka nudi najširi asortiman lijekova, pomoćnih ljekovitih sredstava, medicinske kozmetike, dječije opreme, zdrave hrane i drugih proizvoda.

SAZNAJTE VIŠE

NOVA apoteka u BRODU - od 31.05.2013. godine

 

Obavještavamo naše sugrađane da se u Brodu u tržnom centru Fructa Trade od 31. maja otvara prva apoteka samoposluga na 75 m2 prodajnog prostora.

 

Moja apoteka je najveći lanac apoteka u Republici Srpskoj. Moja apoteka nudi najširi asortiman lijekova, pomoćnih ljekovitih sredstava, medicinske kozmetike, dječije opreme, zdrave hrane i drugih proizvoda.

SAZNAJTE VIŠE

Apoteka PRNJAVOR je dobila novi izgled

 

U cilju podizanja kvaliteta pružanja usluga, uspostavljanja bliskog i partnerskog odnosa sa našim potrošačima apoteka Prnjavor je dobila novi izgled.

 

Apoteka Prnjavor, koja se nalazi u neposrednoj blizini Doma zdravlja, je dizajnirana prema najsavremenijim svjetskim standardima, što podrazumeva apoteku otvorenog tipa, uz neposredan kontakt između naših sugrađana i apotekara.

SAZNAJTE VIŠE

Renovirana je apoteka 22. APRIL u naselju Lazarevo, Banja Luka

 

U cilju podizanja kvaliteta pružanja usluga, uspostavljanja bliskog i partnerskog odnosa sa našim potrošačima apoteka 22. April u naselju Lazarevo, Banja Luka, je dobila novi izgled.

 

Apoteka 22. April je dizajnirana prema najsavremenijim svjetskim standardima, što podrazumeva apoteku otvorenog tipa, uz neposredan kontakt između naših sugrađana i apotekara.

SAZNAJTE VIŠE

Počela je sa radom prva apoteka otvorenog tipa-samoposluga u Doboju

 

Obavještavamo naše sugrađane da je Doboj, po ugledu na mnoge metropole, dobio prvu apoteku otvorenog tipa. Počela je sa radom Moja apoteka -Centralna apoteka Doboj u ulici Svetog Save, sa širokim asortimanom ekskluzivne medicinske i kozmetičke opreme, medicinske obuće, bebi programa kao i ostalih proizvoda.

SAZNAJTE VIŠE

Počela je sa radom nova apoteka u Trebinju

 

Apoteka se nalazi na idealnoj lokaciji, pored glavnog ulaza u Dom zdravlja Trebinje.

Moja apoteka izdaje lijekove na ljekarski recept i nudi najširi izbor lijekova, pomoćnih ljekovitih sredstava i dijetetskih proizvoda po pristupačnim cijenama. Stručno osoblje Moje apoteke će Vam uvjek pružiti potreban savjet u vezi sa Vašim zdravljem.

SAZNAJTE VIŠE

MOJA apoteka u Tržnom centru FIS Banja Luka

 

Dana 31.08.2012. godine vrata Vam je otvorio novi trgovački centar FIS, Banja Luka, ukupne površine 35.000 m2. On prestavlja urbani model shopping centra, prometno je lako dostupan i vizuelno uočljiv. Kupcima će na raspolaganju biti oko 26.000 m2 prodajnog prostora na tri etaže.

U Tržnom centru FIS Banja Luka, Moja apoteka je otvorila apoteku, ukupno 32-u apoteku u svom lancu. U apoteci u tržnom centru FIS, na 40 m2 prodajnog prostora, naši sugrađani u svakom trenutku mogu da dobiju stručni savjet u vezi sa svojim pitanjima i dilemama, uz široku ponudu lijekova domaćih i stranih proizvođača, OTC proizvoda, pomoćnih ljekovitih sredstava, medicinske kozmetike, dječije opreme i drugih proizvoda.

SAZNAJTE VIŠE

Renovirana je apoteka ZDRAVLJE u naselju Kočićev vijenac, Banja Luka

 

U cilju podizanja kvaliteta pružanja usluga, uspostavljanja bliskog i partnerskog odnosa sa našim potrošačima apoteka Zdravlje u naselju Kočićev vijenac, Banja Luka, je dobila novi izgled.

U apoteci Zdravlje, na 90 m2 prodajnog prostora, uz široku ponudu lijekova domaćih i stranih proizvođača, OTC proizvoda, pomoćnih ljekovitih sredstava, medicinske kozmetike, dječije opreme i drugih proizvoda, naši sugrađani u svakom trenutku mogu da dobiju stručni savjeti u vezi sa svojim pitanjima i dilemama.

SAZNAJTE VIŠE

Renovirana je apoteka ZVIJEZDA u naselju Obilićevo, Banja Luka

 

U cilju podizanja kvaliteta pružanja usluga, uspostavljanja bliskog i partnerskog odnosa sa našim potrošačima apoteka Zvijezda u naselju Obilićevo, Banja Luka, je dobila novi izgled.

Apoteka Zvijezda je dizajnirana prema najsavremenijim svjetskim standardima, što podrazumeva apoteku otvorenog tipa, uz neposredan kontakt između naših sugrađana i apotekara.

SAZNAJTE VIŠE

Počela je sa radom Moja apoteka "Sveti Sava" pored Doma zdravlja Foča

Dana 14.12.2011. godine u sklopu Moje apoteke, najvećeg lanca apoteka u Republici Srpskoj, otvorena je nova apoteka u Foči. Apoteka se nalazi na idealnoj lokaciji, pored Doma zdravlja Foča.

Moja apoteka izdaje lijekove na ljekarski recept i nudi najširi izbor lijekova, pomoćnih ljekovitih sredstava i dijetetskih proizvoda po pristupačnim cijenama. Naše stručno osoblje će Vam uvjek pružiti potreban savjet u vezi sa Vašim zdravljem, a besplatan info telefon 0800 50 501 dostupan Vam je 24 časa dnevno za sva Vaša pitanja.

SAZNAJTE VIŠE

MOJAapoteka u City Center In u Orašje

 

U ovoj godini vrata Vam je otvorio novi trgovački centar, City Center In, prvi "shopping mall" u Posavini, ukupne površine 12.000 m2. On prestavlja urbani model shopping centra, okružen s četiri strane cestama i kružnim tokom, prometno je lako dostupan i vizuelno uočljiv, prvi je na ulazu i zadnji na izlazu iz BiH. Kupcima će na raspolaganju biti 9.000 m2 prodajnog prostora na dvije etaže i 80 m shopping ulica.

SAZNAJTE VIŠE

 

Moja apoteka u Višegradu

U sklopu Moje Apoteke, najvećeg lanca apoteka u Republici Srpskoj, 3. novembra 2011. godine otvorena je nova apoteka u Višegradu, koja se nalazi u Domu zdravlja Višegrad.

Moja Apoteka je dizajnirana prema najsavremenijim svjetskim standardima, što podrazumijeva apoteku otvorenog tipa uz neposredan kontakt između Vas i Vašeg apotekara.

SAZNAJTE VIŠE

 

Apoteka 1. Maj je dobila novi izgled

U cilju podizanja kvaliteta pružanja usluga, uspostavljanja bliskog i partnerskog odnosa sa našim potrošačima apoteka 1. Maj je dobila novi izgled.

Apoteka 1. Maj je dizajnirana prema najsavremenijim svjetskim standardima, što podrazumeva apoteku otvorenog tipa, uz neposredan kontakt između naših sugrađana i apotekara.

SAZNAJTE VIŠE

 

Počela je sa radom prva apoteka samoposluga u Republici Srpskoj

Obavještavamo naše sugrađane da je Banja Luka po ugledu na mnoge metropole na 100m2 prodajnog prostora dobila prvu apoteku samoposlugu u RS.

Počela je sa radom Centralna apoteka u ulici Veselina Masleše 18 - Gospodska ulica, sa potpuno novim izgledom i proširenim asortimanom ekskluzivne medicinske i kozmetičke opreme, medicinske obuće,bebi programa kao i ostalih proizvoda za Vas i Vašu porodicu.

SAZNAJTE VIŠE

 


Dežurne apoteke

PRVI MAJ

Tel: 051 223 – 540

APOTEKA DOBOJ

Tel: 053 241 – 626

APOTEKA PARK BIJELJINA

Tel: 055 202 - 908
Lijekovi, čajevi, medicinska
pomagala, kozmetika itd. od
sada, na Vašoj kućnoj adresi
dostava porudžbine većih od 10 KM,
svakog dana od 08h do 21h

Besplatna telefonska linija: 0800 50 501

Anketa

Kada birate preparat u apoteci, na Vaš izbor najviše utiče::


Formular za posao
Formular za obavljanje pripravničkog staža